Jah mann - Reisverslag uit Negril, Jamaica van Gerdien en René Rasing - WaarBenJij.nu Jah mann - Reisverslag uit Negril, Jamaica van Gerdien en René Rasing - WaarBenJij.nu

Jah mann

Blijf op de hoogte en volg Gerdien en René

26 Januari 2012 | Jamaica, Negril

Lieve allemaal,
Nog een paar uurtjes en dan zit onze reis er al weer op. Over 2,5 uur worden we opgehaald door de transferbus naar the airport. De laatste paar dagen veel in de zon gelegen, gezwommen en geluierd. Wij zullen jullie daar verder niet mee vermoeien. Aangezien mijn internet tijd beperkt is, maak ik dit verhaal kort maar krachtig en zal ik thuis de aanvullingen verzorgen. Alsook de foto's, want hoewel het mij uitstekend is uitgelegd, krijg ik het toch niet voor elkaar. Eergisteren dus een trip gemaakt. Wij dachten naar Ocho Rios, maar aangezien wij in een engelse groep geplaatst waren werd ons al rijdende duidelijk dat wij daar niet zouden komen. Hebben wel een prachtig stuk door de binnenlanden gereden, dus hebben wel een goede indruk gekregen van hoe Jamaica er uit ziet. PRACHTIG!! Nog zo ongerept daar. Verder de Bob Marley verering mee mogen maken. Volgens mij staat er op You Tube wel een filmpje van Captain Crazy. Ha Ha Ha Ha en dan heel hard en om de paar zinnen. We hebben de Wietlucht overleefd en genoten van een optreden van een echte reggeaband. Donders wat swingen. Ik ben helaas vergeten dat te filmen, maar er volgen dus nog wel foto's. Ook hebben we de watervallen nabij Ocho beklommen. Dunn's River Falls. Wederom en masse, dus not what we like, maar ala we zijn er geweest en 940 feet (138 meter)omhoog, dat geef ik je te doen, maar we hebben het allebei goed doorstaan. De volgende dag weer een luieren en zonnen dag en heerlijk gegeten. Ik kreeg 1 garnaal als verrassing van de kok geserveerd en was vanmorgen enorm aan de schijt en de rest. Nu een paar uur later en dankzij de perfecte verzorging van mijn reisgenote weer wat opgeknapt en ga ik met goede moed de reis tegemoet. De zon heeft het net af laten weten en er valt weer een fikse bui, net als gistermiddag, toen wij dachten nog even te kunnen shoppen. Het is ook echt dat de hemel openbreekt en het stortregent. Je wordt er echter niet koud van en het verfrist heerlijk. Ook omdat je weet dat het zo weer over is. Straks nog even lekker douchen, in een kamer die vrij is, als extra service en dan weer op naar Nederland, brrrrrrr.
Tot morgen allemaal, en dus nog even geduld met het visuele deel.

• 26 Januari 2012 - 19:51

Je Mannetje:

Zucht, hadden wij dat zonnetje maar even een paar dagen hier. Maar goed, jullie hebben er zo te horen heerlijk van genoten.
    Ik wens jullie een goede reis terug en zie jullie morgen op Schiphol.
    Ben zeer benieuwd naar de foto's!
    Dikke kus van René

• 26 Januari 2012 - 22:14

Jenneke:

En ze zeggen dat het gaat vriezen! Goede reis terug