de voorbereidingen zijn begonnen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Gerdien en René Rasing - WaarBenJij.nu de voorbereidingen zijn begonnen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Gerdien en René Rasing - WaarBenJij.nu

de voorbereidingen zijn begonnen

Blijf op de hoogte en volg Gerdien en René

18 November 2010 | Nederland, Amsterdam

Dag lieve allemaal. Daar zijn wij weer. Na 2 jaar radiostilte staat nu ons 2e grote avontuur voor de deur. Eind januari volgend jaar vertrekken wij voor 6 weken naar Australie. Wat hebben wij er een zin in. De tickets zijn geboekt. Hotelovernachting besproken voor de nacht na aankomst en nacht voor vertrek. De visa moeten nog geregeld en het sparen gaat ook nog door!!
Als er nieuws valt melden dan horen jullie het zo snel mogelijk en anders verheugen jullie je met ons maar op onze reis.
Liefs René en Gerdien

• 18 November 2010 - 14:15

Marie-louise:

Hee wat leuk zeg dat jullie weer een grote reis gaan maken! Veel succes met de voorbereidingen.
    xx Ml

• 18 November 2010 - 14:21

Anniek:

Hey!

Jeej wat ben ik jaloers zeg!! Ik mis OZ echt en ik zou super graag weer gaan! Hoe gaaf gaat jullie reis worden!!! Ik wens jullie enorm veel plezier en ben super benieuwd waar jullie straks allemaal naar toe gaan!

Liefs Niek

• 16 Januari 2011 - 11:01

Ingelies:

Dat zijn nog eens goede berichten. Een welverdiende mooie reis geniet ervan. Ik ga jullie volgen! Lieve groet xx Ingelies.

• 19 Januari 2011 - 06:24

Bert:

Hoe is het met jullie zwemdiploma's gesteld? Anders eerst nog even oefenen in het Aquarena!
    Veel plezier!