OLA!!!
Blijf op de hoogte en volg Gerdien en René
29 Mei 2008 | Peru, Cusco
Ja daar zijn we dan. Na een lange,lamge reis aangekomen in Cusco, Peru. We hebben een prima reis gehad, zonder problemen met wat dan ook. Zijn hartelijk verwelkomd door onze zonen en de familie Alonso. Zelfs de papa Ernesto was vanuit caycay overgekomen. De eerste nacht hebben we in een hostal geslapen, als cadeautje en verrassing van Simon,Jamil en Eelco. Daar zijn we na het ontbijt ook naar toe gebracht om even te kunnen douchen en een uurtje of 2 te kunnen slapen. Wat is dat dan enorm lekker na zo,n lange vlucht en reis. Om half 2 weer opgehaald voor de lunch en daarna Cusco wat bekeken. Wij hebben allebei erg last van de hoogte. Drinken op advies veel cocathee, wat erg goed helpt (hihihihh). Het is zo een apart gevoel om met je beide zonen helemaal in dit verre land te lopen en we trekken dan ook veel bekijks. Onze eerste indruk van Peru en Cusco? Veel prachtige bergen, veel contrasten, arm en rijk, schoonheid en viezigheid. Toch wel al erg op het tourisme gericht merken we. Bijna alle vervoer gaat per taxi, wat niets kost bijna. Gewoon met 6 man in een kleine auto en wie toetert heeft voorrang. Simon en Eelco waarschuwen ons steeds voor de donkere kant, er schijnen veel berovingen enzo te zijn. Gisteren gingen we naar een markt (overdekt) en wij konden daar absoluut geen fototoestel meenemen omdat het niet veilig zou zijn. Jammer want dan hadden jullie de schapekopjes kunnen zien. Na een heerlijke avondmaaltijd zijn we weer terug gebracht naar het Hostal, waar we meer dan 11 uur hebben geslapen. Heerlijk ontbeten en gedouched en nu worden weer op gehaald door Simon. Het is hier heerlijk weer. Zonnig en ´s nachts behoorlijk koud. Dit was het weer voor even. Gaan nu uitchecken en wat leuks doen. HASTA LA VISTA
Rene en gerdien en dikke kus voor iedereen
29 Mei 2008 - 15:12
Margot:
Eerste!!
Zo, nu ff lezen hoor!!
xx -
29 Mei 2008 - 15:16
Margot:
Ben blij dat jullie goed zijn aangekomen!! Kan me voorstellen dat jullie kapot zijn na al dat gevlieg....! Gewoon lekker rustig aan doen en veel cocathee drinken ;):D:D!!! HEEEEL VEEEL PLEZIEERRR en ga enorm genieten!!!
Dikke kus! -
29 Mei 2008 - 15:32
Va En Moe:
waren erg blij met rené's telefoon.
wennen al aardig in ons vakantie verblijf.groeten voor iedereen en veel liefs van ons. -
29 Mei 2008 - 15:48
ARIE KLOK:
Hola Rene en Gerdien,
Net jullie zit mijn vriendin, Riet nu ook een tijdje in Cusco, daarna reist zij weer af via Lima, naar Buenos Aires, om haar laatste maand van haar 6 maanden sabaticaltijd, daar met veel Tango dansen op te maken. Een dezer dagen gaat zij ook naar Muchi Puchi
Kennen jullie de site van Peru,Toeristische bureau met 360 graden videos van Muchi Puchi?
Iets van www.MP360.com
Doe Riet de groeten als je haar ziet, grote vrouw,slank met een CANON EOS 400 digitale camera!
Ze zit in hotel van Ned paar
die een social project daar doen
www.stichtinghope.org
Zeg maar "groeten van de man met de sombrero" dat ben ik, Arie
arieklok@mac.com
31 Mei 2008 - 10:28
Thai-marijke:
heeej paps en mams,
blij te horen dat jullie veilig zijn aangekomen! En wat een welkom, helemaal leuk! Vind t zo grappig dat jullie nu allevier in Peru zitten, aan de andere kant van de wereld! Wat een eerste indrukken dan he! Geniet! dikke dikke kus -
01 Juni 2008 - 19:44
Va En Moe:
dag lieverds,
zaterdag een heel fijne familyday gehad,waar we alle maal waren,minus familie rasing. wieke belde nog en m.mailde.Heb een fijne tijd samen.liefs van ons.