Puede ensenarme en el plano donde estoy? - Reisverslag uit Cusco, Peru van Gerdien en René Rasing - WaarBenJij.nu Puede ensenarme en el plano donde estoy? - Reisverslag uit Cusco, Peru van Gerdien en René Rasing - WaarBenJij.nu

Puede ensenarme en el plano donde estoy?

Blijf op de hoogte en volg Gerdien en René

02 Juni 2008 | Peru, Cusco

Dag lieve allemaal. Hier even een bericht uit Cusco. Wat hebben wij al veel dingen gedaan zeg in die korte tijd dat wij hier zijn. Rene en ik mogen vandaag even loslopen (hihihi) Simon/Jamil en Eelco zijn zo bezorgd over ons dat we tot nu toe nog alles samen hebben gedaan. Tot vandaag dus. Zelfstandig een taxi genomen naar Place des Armas en vandaaruit naar Jack´s gelopen, voor een heerlijke koffie/warme chocolademelk. Je hebt echt nog nooit zo iets lekkers geproefd. Wij hebben een heel druk weekeinde achter ons. Zaterdag vertrokken naar Cai Cay waar Ernesto(de papa van Jamil) woont en daar een project runt. Met zijn allen gebarbequed en veel wijn gedronken, waar alleen Ernesto dronken van was.Wij hebben nu eindelijk hele sereiuze gesprekken kunnen hebben met de papa en mama van Jamil. Allemaal heel erg fijn.Cai Cay is een heel klein dorpje ongeveer een uur met de taxi van Cusco. Rene en ik zitten steeds met open mond in de auto. Je kunt je haast niet voorstellen HOE verschrikkelijk prachtig het hier is. Overal bergen en riviertjes. Cai Cay is nog heel schoon en ongerept en rustig, terwijl Cusco een drukke stad is met veel benzinedampen. Bijna alle vervoer gaat hier per taxi. Overdag betaal je daar 2 soles voor en ´s avonds 3. Ga je wat verder weg dan bespreek je van te voren een prijs af. Cai Cay was dus genieten. Van daar uit op zondag een half uur in de taxi naar Pisaq. Een klein dorp met een hele grote markt op zondag, waar je rustig 5 of 6 uur rond kunt kijken. Wat een kleuren en spullen zeg!! We hebben daar ook een empenada gegeten, een soort gevuld broodje met kip of kaas uit een speciale oven, waar men van zegt dat als je dat niet daar hebt gedaan je eigenlijk niet in Pisaq geweest bent.Daarna naar een zwembad met de hele familie en ´s avonds uit eten in een kiprestaurant in Cusco. We hebben ook al met een treintje een trip door Cusco gemaakt. Hebben veel met Simon en Eelco opgetrokken. Boodschappen gedaan. Familie bezocht, Gegeten/ gedronken
(allemaal peruaanse gerechten en Inca Cola)Het weer is tot nu toe prachtig. Overdag temperaturen tot 25 graden, maar ´s avonds koelt het snel af. Af en toe wat bewolking en tijdens het treinreisje een drupje regen.We hebben al op 6 verschillende bedden geslapen, omdat men wil dat wij het perfecte bed hebben. Vanavond om 17.00 uur vertrekken wij met Eelco naar Nasca, om de Nasca lijnen vanuit de lucht te gaan zien. Zijn niet eerder dan donderdag terug. De dag erna is Jamil jarig, ze wordt dan 20 en het wordt een groot feest. De middagmaaltijd is hier het belangrijkst en aangezien het bijna zover is sluiten wij nu af. Nog even langs de post om de kaarten op te sturen.Wij zijn weer ons kabeltje vergeten, dus nog even geduld.... de foto´s komen echt.
Dikke lamazoen voor jullie allemaal
Rene en Gerdien

• 02 Juni 2008 - 18:37

Margot:

En wederom eerste!!! OOOO wat doe ik t goed zeg!! SUPERRR dat jullie t zo goed hebben!! IK WIL FOTOOOOSSS ZIEN!!!!
    dikke xxx

• 03 Juni 2008 - 12:21

Laos Marijke:

heeeej paps en mams,
    Was tijdens mn boottochtje van thailand naar laos zo benieuwd naar hoe jullie het hebben ennnnn DAAR was een verhaal! Volgens mij genieten jullie enorm...lekker blijven doen! ennuh...loslopen...hebben siem en eel normaal ook een riem voor jullie?? dikke dikke kus
    ennn idd foto's zou waarachtig prachtig zijn!

• 04 Juni 2008 - 09:45

Judith:

Heee familie Rasing,

Wat geweldig dat jullie deze trip maken, super.... verhaal klinkt helemaal leuk, maar 1 ding, WAAR ZIJN DE FOTO"S........ Marijke en ik zijn nu in Laos, nog lichtelijk last van onze billen, maar we vermaken ons prima met de kippen :D Geniet van jullie trip! x Judith

• 05 Juni 2008 - 13:14

Funktieafdeling:

He fam. Rasing!!!!

Hoe gaat ie daar???
    Wij w88 met smart op de fotoooooosss!!!
    Zijn jullie nog niet opgepakt met je overlevingspakketje?? HAHAHA!!
    Werkgroepje rene 50 is in volle gang......joh.
    Veel plezier nog en hopen binnekort meer van jullie te kunnen lezen en ZIEN!!!
    Groetjes Illya, Yvonne en Sandra.

• 06 Juni 2008 - 10:04

Janet Hartfunktie:

Ik zie al uit naar de live verslagen. Dit is nl al leuk om te lezen.

Veel plezier nog de komende tijd

gr Janet

• 11 Juni 2008 - 08:27

Dani:

Wow klinkt alsof jullie je goed vermaken daar! En Cay Cai ziet er echt fantastisch opgebouwd uit sinds de laatste keer dat ik het gezien heb. Geniet er nog even van en doe iedereen de groetjes van me! Groetjes uit Israel

• 14 Juni 2008 - 14:57

Anniek:

Hey hey,

berichtje 2! :P leuk om te zien hoe het project is opgeschoten. toen simon er voor het eerst was, stonden er alleen fundamenten. nu is het gebouw al af!! super leuk dat jullie de hele familie leren kennen! emmy is echt een schatje om te zien! :)
    nu even het volgende verslag lezen... zal me eens voor de nieuwsbrief aanmelden, dan ben ik er de volgende x op tijd bij!

Kus Niek