de kop is eraf
Blijf op de hoogte en volg Gerdien en René
15 November 2007 | Nederland, Schoonebeek
Het begin van ons grote avontuur is er.
27 mei 2008 vliegen wij om 8 uur naar Madrid. Om vandaaruit verder te vliegen naar Lima (Peru). Daar moeten wij 1 nachtje doorbrengen en dan vliegen wij door naar Cuzco!! Peru here we come!!
Wij zullen jullie op de hoogte houden.
15 November 2007 - 21:06
René:
De vakantiedagen zijn gepland, de reis is geboekt, de tickets onderweg.
Van 27 mei tm 25 juni 2008 naar Peru.
Ruim een half jaar om naar uit te kijken en verstaanbaar Spaans te leren spreken.
Gerdien, ik vind het het fantastisch om samen met jou onze zoons, Jamil en haar familie te bezoeken.
07 December 2007 - 20:11
Wieke:
leuk dat jullie mij ook meenemen... -
07 December 2007 - 20:13
Wieke:
GRAPJEEEE!!! Ik wens jullie alvast heeeeeeeeel erg veel plezier en genieten, maar ja, gelukkig duurt het nog wel even voordat jullie gaan!
Dikke kus -
23 December 2007 - 05:29
Marijke:
huh...Peru...en het bezoekje aan Australie dan??....das de andere kant op he...nou misschien kunnen jullie het ticket nog wijzigen....!!!!!!
HAHAHAAHA! Superspannend hoor!
Alvast heel veel plezier met alle voorpret en voorbereidingen!
En voor nu super fijne kerstdagen!
dikke dikke kusssss -
26 December 2007 - 11:45
Jan Schaart:
Beste Rene en Gerdien,
Ik kwam Marijke tegen op de site de dag voor all you need en kon opeens de verschillende verhalen plaatsen. Mooie vooruitzichten om naar Peru te gaan.
Kerstgroet uit Amsterdam.
Wieneke en Jan -
28 December 2007 - 16:50
Gerdien Herself:
Dag Jan
Wat een enorme verrassing, jouw bericht op onze site!! Er is 1 maar.... ik heb je mailadres niet om je te bedanken daarvoor en natuurlijk roept je reactie een lawine aan vragen op. Als je wilt mail me dan!! gerdiengrw@hotmail.com
Jullie alvast de allerbeste wensen voor een mooi 2008
kus Gerdien